Četvrtak, 02. svibnja 2024.

Mark Wahlberg je u svom najnovijem videu odao počast Djevici Mariji

Glumac Mark Wahlberg nedavno je na svom Instagram profilu objavio kratki video u kojem je odao počast Blaženoj Djevici Mariji. Video dug svega nekoliko sekundi pojavio se prije četiri dana. Poznati glumac kleči u molitvi ispred kipa Majke Božje okrenut leđima kameri. Nakon toga se križa, ustaje, okreće kameri i izgovara kratku poruku pratiteljima: „Sretna nedjelja, ostanite u molitvama. Bog Vas blagoslovio“.

Video Marka Wahlberga možete pogledati ovdje.

Video snimljen u čast Blažene Djevice Marije do danas ima gotovo milijun pregleda i tisuće komentara, a početkom kolovoza Mark Wahlberg snimio je video u kojem se moli ispred Isusova kipa. Na toj snimci je isto tako pratiteljima poželio sretnu nedjelju i zamolio ih da „ostanu u molitvi“. Video imao preko šest milijuna pregleda.

Uz predanost evangelizaciji na društvenim mrežama, Mark Wahlberg je ove godine poticao katolike na korizmeni post i podržao je osnivanje aplikacije Hallow – molitvene aplikacije za svakodnevnu molitvu. Mnogi pratitelji Wahlberga sada nestrpljivo iščekuju na koji će način nastaviti evangelizaciju na društvenim mrežama i hoće li se uključiti u neki novi filmski projekt o katoličkoj vjeri – prošle godine je glumio vlč. Stuarta Longa u filmu Otac Stu.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...