Srijeda, 17. travnja 2024.

Nikolina Nakić o Veljačinu protukatoličkom ispadu: Učite od Marije, ne od Jelene

Na nedavne protukatoličke ispade Jelene Veljače reagirala je i kolumnistica Nikolina Nakić. Njezin komentar s Facebooka prenosimo u cijelosti. (Vigilare)

“Kad bi ti išta, ali išta znala o Isusu znala bi da je u svojoj savršenoj pravednosti zaštitnik svih a pogotovo onih kojima je manjkava zemaljska pravda propustila dati zadovoljštinu. Pogotovo najmanjima, najbeznačajnima, najnezaštićenijima.

Kaže Jelena da nam treba seksualni odgoj da promiskuitetne učinimo još više takvima, ranjene još više ranjenima, oštećene prividno pokrpanima jer im se nudi lijek koji to nije i ne može biti. To je otrov a ne lijek.

Razumijem, ne znate. Ne znate što i kako i nudite rješenja svijeta koji su samo sol na ranu ne melem.

Kad biste znali, kad bi Jelena znala išta više od beskrajne površnosti izvanjskoga, tada ne da ne bi pisala da vas Isus ne može spasiti nego bi velikim tiskanim slovima ponudila ime i prezime koje desetljećima svijetli kao luč u mraku i koja predstavlja spokoj u nemiru, mir u grču i jedini mogući smiraj u ludilu: to je ime SV. MARIA GORETTI i ona nudi sve što sve Jelene svijeta misle da nude, ali to ne čine jer u svojoj bijedi misle da znaju bolje.

Čistoća, ljubav, oprost, čednost, beskompromisnost – učite od Marije, ne od Jelene.Ona je SVE i njen put je SVE”.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...