Četvrtak, 25. travnja 2024.

PUTNICI, OPREZ! Flixbus u Hrvatskoj provodi lgbt+ ideologiju

Njemačka prijevoznička tvrtka Flixbus globalno je poznata po tome što nudi „alternativan, pouzdan i ekološki način putovanja po ugodnim cijenama“.

Da predstavlja alternativu, Flixbus nastoji pokazati i na ideološkom polju.

Tako su mnogi njihovi korisnici iz Hrvatske ostali neugodno iznenađeni kada su proteklih dana dobili promidžbenu poruku s lgbt+ kampanjom za ovogodišnje Valentinovo pod nazivom „Najzelenija ljubav“.

Fotografija pokazuje dvojicu vrlo prisnih i nasmijanih muškaraca, od kojih jedan nosi majicu sa šarenim natpisom „loveable“ („sposoban da bude voljen“).

Kada se pogleda slika i „ljubavni“ naslov, cijeli prizor vrlo jasno aludira na homoseksualnost, tj. sodomiju i muškoložništvo.

Očita namjera Flixbusa je i u Hrvatskoj širiti lgbt+ agendu te nemoral i grijeh koji su u njihovoj matičnoj zemlji, po ovom pitanju, već odavno uvedeni i normalizirani.

Budući da svaka tvrtka voli čuti mišljenje od svojih klijenata, pozivamo vas da prosvjednim dopisom pošaljete svoje dojmove na ovakvo sablažnjavajuće oglašavanje. To možete učiniti na sljedeće adrese:

[email protected]

[email protected]

Da ne bi sve ostalo samo na riječima, pozivamo sve i da se ne koriste uslugama Flixbusa, bez obzira na cijenu, jer je propast društvenih vrijednosti najskuplja cijena koju čovjek može platiti, a i poduzetnici taj jezik ipak najbolje razumiju.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...