Petak, 29. ožujka 2024.

BOLESNO! Bidenova administracija prevozila je maloljetne migrante iz Teksasa na pobačaj?

Bidenov režim navodno prevozi maloljetne ilegalne imigrante s granice s Teksasom u države u kojima imaju pristup pobačaju.

Dana 5. srpnja Reuters je objavio izvješće o stanju na američko-meksičkoj granici u svjetlu nedavnog poništavanja Roe protiv Wadea, pod naslovom “Povećane brige o pobačaju za neovlaštene imigrante u SAD-u.”

Nakon poništenja Roe protiv Wadea, Teksas se vratio na zakone o pobačaju koji su postojali prije Roea, što znači da je pobačaj nezakonit u državi s iznimkom medicinske prijetnje životu majke.

Privrženost Bidenove administracije pobačaju istaknuo je Reuters, koji je napisao da se od presude Vrhovnog suda “žene s neizvjesnim imigracijskim statusom suočavaju s dodatnim preprekama i svi, od pružatelja usluga pobačaja do američkih vladinih agencija, pokušavaju odrediti što će se dogoditi dalje”.

Prema “četiri američka dužnosnika koji su zatražili anonimnost”, Reuters je izvijestio da “Bidenovi dužnosnici istražuju načine kako omogućiti pristup pobačaju trudnicama i djevojkama u američkim imigracijskim pritvorima u državama sa zabranama“, piše LifeSite News.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...