Četvrtak, 25. travnja 2024.

Liječnici obučavaju maloljetnike kako da “rodni identitet“ drže u tajnosti

Potpuno preuzimanje institucija od strane transrodnog pokreta u manje od jednog desetljeća stvorilo je odlučujuću podjelu između toga kako različite generacije vide rod. Aktivisti rodne ideologije čine sve što mogu kako bi osigurali da nema protivljenja rodnom ili seksualnom eksperimentiranju. U “razvijenom“ dijelu svijeta se u obrazovnim institucijama potiče djecu na eksperimentiranje (što god to značilo) i da ne govore svojim roditeljima o promjeni spola.

Jedan od primjera provedbe transrodne ideologije je nedavno razotkrio korisnik Twitter računa @libsoftiktok. U jednoj tweet objavi je prikazao ispitivanje o rodu koje je jedan liječnik (zagovornik rodne ideologije) proveo na mladoj osobi. Ovdje možete pogledati video.

U video uratku možete vidjeti kako je liječnik tijekom razgovora s pacijentom rekao: „…Rekao sam vašoj majci da izađe iz sobe jer je ono o čemu ovdje razgovaramo povjerljivo i privatno…“. Nadalje, u drugom dijelu videa liječnik kaže sljedeće: „Želim vas pitati o vašem rodnom identitetu. Je li vam ugodno voditi taj razgovor sada?“, na što osoba odgovora da, a liječnik zatim pita maloljetnu osobu bez prisustva roditelja: „ Da li bi se identificirali kao muškarac, žena, transrodna osoba, nebinarna ili možda neki drugi rod (spol)?”.

Hoćemo li uskoro svjedočiti sličnim razgovorima između liječnika i maloljetnih osoba u Hrvatskoj?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...