Petak, 26. travnja 2024.

DISNEYLAND: Od zabavnog parka za djecu do okupljališta sodomita

Kompanija Disney puni naslovnice američkih mainstream medija zbog najave da će ugostiti najveću LGBTIQ+ konferenciju na svijetu u Disney World Resortu na Floridi. Konferencija „Out & Equal Workplace Summit“ trebala bi se održati u rujnu 2023.

Osim što će ove godine ugostiti najveću LGBTIQ+ konferenciju, kompanija Disney dala je sve od sebe da ugosti još jedan događaju u znak podrške LGBTIQ+ zajednici. U mjesecu “ponosa” (13. i 15. lipnja) održat će se „After Dark: Pride Nite“ proslave na Floridi, što je alternativno ime za noćne povorke ponosa (Night pride). Za vrijeme tih parada održat će “počast” pripadnicima LGBTIQ+ zajednice. Organizatori događaja pozivaju što veći broj djece, i na TikToku mnogi oduševljeno podržavaju nemoralni potez Disneyja.

Na YouTubeu već se objavljuju video zapisi kao priprema za nadolazeću proslavu. U jednom od tih kratkih video zapisa može se vidjeti sredovječni muškarac odjeven u princezu. Vjerojatno će više ovakvih “princeza“ biti vodiči djeci za vrijeme održavanja „After Dark“ proslava.

I na Twitteru je isto tako najavljen „After Dark: Pride Nite“.

Konferencija za LGBTIQ+ ideologe i „After Dark“ proslave doživljavaju se kao očiti znak Disneyjeva protivljenja politici Rona DeSantisa. Guverner Floride nedavno je predstavio novi nacrt zakona, prema kojem se ograničava mogućnost da odgajatelj/profesor razgovara s djecom o rodnom identitetu u obrazovnim institucijama.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...