Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Svjetska zdravstvena organizacija promiče sakaćenje djece na globalnoj razini

Njemačka sociologinja Gabrielle Kuby u svojoj knjizi „Globalna seksualna revolucija: Destrukcija slobode u ime slobode“ detaljno izlaže kako su LGBT aktivisti uspjeli uvesti fundamentalno radikalne ideje u srednjostrujaške medije i infiltrirati se u međunarodne institucije. Pod “infiltriranjem“ sociologinja Kuby ne misli na golemu globalnu zavjeru, nego misli na mnoge nevladine organizacije koje desetljećima lobiraju u institucijama poput Europske unije i Ujedinjenih naroda.

To potvrđuje i najnovije izvješće Centra za obitelj i ljudska prava (C-FAM), u kojem se naglašava da “stručnjaci“ pri Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji rade na novim medicinskim protokolima/smjernicama o “transrodnim“ medicinskim intervencijama, ali ne zato što namjeravati ukinuti mogućnost “promjene spola“ za maloljetnike.

U izvješću stoji da se „bore protiv brzog širenja zabrana i ograničavanja transrodnih operacija i lijekova, posebno za djecu“, a dio borbe bit će usmjeren na „povećanje pristupa i mogućnosti korištenja kvalitetnih zdravstvenih usluga“ radi poštivanja prava “transrodnih osoba“. Ključni ciljevi Svjetske zdravstvene organizacije usmjereni su na “njegu koja afirmira spol” (pod čime misle na operacije promjene spola i uzimanje hormonskih terapija), „edukaciju i obuku zdravstvenih radnika” (pod čime misle na indoktrinaciju medicinskih stručnjaka) i „pravno priznavanje samoodređenog rodnog identiteta” (čime se želi zabraniti propitivanje rodne ideologije i omogućiti, pod prijetnjom kršenja zakona, medicinske zahvate promjene spola maloljetnicima).

Ujedinjeni narodi i Svjetska zdravstvena organizacija naviknuli su nametati svoju volju zemljama u razvoju; ali, paradoksalno, ovi novi medicinski protokoli bit će u suprotnosti s novim protokolima u Nizozemskoj, Njemačkoj, Finskoj i drugim razvijenim zemljama. Ova inicijativa predstavlja pokušaj trans aktivista i lobista da zaustave suprotstavljanje medicinske zajednice najokrutnijem medicinskom eksperimentu koji se izvodi na mladim ljudima od eugeničkih eksperimenata.

Iako smjernice Svjetske zdravstvene organizacije tehnički neće biti obvezujuće, bit će nevjerojatno utjecajne, a novinari će ih tretirati kao obvezujuće. Kada smjernice budu objavljene, možete biti sigurni da će ih stalno citirati trans aktivisti i novinari u svim srednjostrujaškim medijima tijekom rasprava o “promjenama spola” djece, zakonodavstvu i raspravama o “rodu“. Bit će sve teže biti glas zdravog razuma u društvu koje ne želi čuti istinu.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...