Subota, 27. travnja 2024.

Zašto se učenici u Ujedinjenom Kraljevstvu identificiraju kao životinje?

Iz Ujedinjenog Kraljevstva dolaze zabrinjavajuće vijesti. Sve veći broj učenika u osnovnim i srednjim školama identificira se kao životinje, točnije kao životinje tragično zarobljene u ljudskom tijelu. Što ne treba čuditi s obzirom na utjecaj rodne ideologije u Ujedinjenom Kraljevstvu na redefiniranje društvenih vrijednosti.i.

To pokazuje i nedavni primjer rodne indoktrinacije učenika u koledžu Rye u istočnom Sussexu, gdje je za vrijeme nastave učiteljica prijetila trinaestogodišnjoj djevojci zbog odbijanja rodne teorije i prihvaćanja da je njezina kolegica iz razreda “dijete-mačka“. Učiteljica je poručila učenici da razmisliti o promijeni škole! Kako ova priča ne bi postala urbani mit pobrinuli su se učenici koji su snimili cijeli događaj. Vijest je prenio tabloid Daily Mail, a koledž je reagirao priopćenjem u kojem tvrde kako trenutno nemaju mački (mačića) koje pohađaju nastavu.

Još je šokantnija informacija za javnost bila da koledž Rye nije jedina institucija u kojoj je otkrivena identifikacija učenika kao životinja, i u drugim britanskim školama učenici se identificiraju ne samo kao mačke, već i kao dinosauri i konji. Čak su pronašli učenika koji se identificira kao mjesec!

Pitanje je: zašto se ovo događa? Zato što Zapad promiče slobodu kao ideologiju koja se ne smije ograničavati, nego treba, napose spolnosti, dopustiti razvoj. Pojmovi se ne smiju ograničavati. I mnogi ljevičarski aktivisti u toj borbi za pojmove napuštaju znanosti i dopuštaju emocijama i frustracijama redefiniranje stvarnosti. Zapadni čovjek pri tom ne shvaća, ali on se polagano gasi. Već se ugasio. I ne bih se čudio da u budućnosti djeca umjesto hrane traže Whiskas izravno iz zdjelica.

Fenomen djece koja se identificiraju kao životinje toliko je apsurdan da mainstream mediji ne žele o tome izvještavati. Što uvelike podsjeća na početke transrodnog pokreta, koji je u mnogim državama doveo zakone do apsurda. Čak Vas i zbog šale mogu optužiti za diskriminaciju – transfobiju. Sasvim je izgledna istovjetna sudbina s djecom i odraslima koji tvrde da su životinje, na engleskom se za njih koriste izrazi „therians“. Postoje i tzv. “furries”, oni koji se vole oblačiti i živjeti kao životinja.

Ali nemaju samo u Ujedinjenom Kraljevstvu problem s učenicima koji se identificiraju kao životinje. Američki konzervativni portal „The Federalist“ otkrio je prošle godine postojanje e-mailova i fotografija koje dokazuju da jedan školski okrug u Coloradu ima veliki problem s djecom koja se u školama identificiraju kao mačke i psi, ali su djelatnici institucija lagali roditeljima i medijima koji su zataškali aferu. Kada je jedna republikanska politička kandidatkinja, Heidi Ganahl, pokušala govoriti javnost o problemu, protivnici su je ocrnili da širi laž, tj. zabludu mitoloških razmjera, o mačjem pijesku u učionicama.

Djeca koja se identificiraju kao životinje nisu ništa drugo nego prevarena. Protunaravni pokret sve je jači u svojoj želji za uništenjem čovjeka i čudo bi bilo da se za nekoliko godina ljudi ne počnu identificirati kao biljke ili beton. Ako ne dođe do zaustavljanja ovog ludila, onda ćemo u obrazovnim institucijama imati zoološke vrtove. I Hrvatska, nažalost, neće biti izuzeta od toga.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...