Četvrtak, 02. svibnja 2024.

Njemačka: Muslimani napali i ozlijedili sudionike sodomitske parade

Nakon završetka Christopher Street Daya (CSD) u Halleu, u Njemačkoj, nekoliko je sodomita napala skupina nasilnika, a jedna od žrtava zadobila je teške ozljede. Prema prvim policijskim očevidima, skupini sodomita su nakon sodomitske parade u jednom školskom dvorištu prišla četvorica nepoznatih muškarca i vrijeđali ih.

Prema informacijama dostupnih iz najtiražnijeg njemačkog tabloida Bild-a, napad se dogodio zbog vrijeđanje spolne orijentacije sudionika. Muškarci su se počeli tući.

„Ljudi južnjačkog izgleda napali su skupinu muškaraca, a 41-godišnji muškarac je tada zbog ozljeda prebačen u bolnicu. Hitna pomoć na mjestu događaja pružila je pomoć još trima žrtvama“, rekla je u priopćenju glasnogovornica policije.

Nakon napada počinitelji su pobjegli. Policija je odmah pokrenula potragu i to s uspjehom. Službenici su uspjeli uhvatiti dvojicu osumnjičenih nasilnika u blizini mjesta zločina. Riječ je o Afganistancima islamske vjeroispovijesti.

Inače, Christopher Street Day se održava početkom rujna i tisuće sodomita sudjeluju na paradi za sodomitska prava. Tijekom te proslave njemačkim gradom se moraju vijoriti sodomitske zastave duginih boja.

U Halleu je u sodomitskoj “paradi ponosa” sudjelovalo oko 2800 ljudi. Prema policijskom izvještaju događaj je protekao uglavnom mirno. Međutim, opetovano je došlo do vrijeđanja između sudionika i dvadesetak protuprosvjednika.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...