Subota, 27. travnja 2024.

Pišite HRT-u zbog sramoćenja molitelja svete krunice

U nedjelju, 5. studenog, na HTV 4 u emisiji „Bez komentara: Zagreb“ prikazan je prilog pod naslovom „Klečavci i protuprosvjednici“, o čemu smo već pisali. U prilogu se molitelje svete krunice naziva „klečavcima“ i tako teško sramoti.

Važno je ne šutjeti! Uputite nekoliko prosvjednih rečenica nadležnima na HRT-u koristeći se dolje sročenim dopisom ili, još bolje, vlastitim.

HRT možete i nazvati telefonski (01 634 2634, 01 634 2634, 01 634 4848) i na taj način zatražiti ispriku glavne urednice televizijskih programa Rahele Štefanović i uklanjanje sporne reportaže.

Adrese: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Poštovani,

ostao sam vrlo neugodno iznenađen nakon što je 5. 11. 2023. u emisiji „Bez komentara: Zagreb“ prikazan prilog pod naslovom „Klečavci i protuprosvjednici“ u kojem se molitelje krunice neprimjereno naziva „klečavcima“.

Takvim ideološki pristranim pristupom teško ste uvrijedili brojne molitelje svete krunice diljem Hrvatske, a od čijeg novca vi i vaša kuća živite.

Neka je ovo posljednji put da javna televizija vrijeđa katoličke vjernike u Hrvatskoj i njihove vjerske osjećaje. Zbog takvog postupanja zahtijevam od vas ispriku i uklanjanje ili promjenu spornog priloga.

(IME i PREZIME)

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...