Petak, 19. travnja 2024.

H. Vukušić: Zlatna medalja u sjeni kombinatorike službenog narativa

Poznati zagrebački psihijatar dr. Herman Vukušić na svom Facebook profilu osvrnuo se na izostanak dočeka vaterpolista u Zagrebu nakon što su postali svjetski prvaci. Važnije je zagrebačkoj vlasti govoriti o uspješnom ‘prosvjedu’, nego da organiziraju doček našim vaterpolistima.

Objavu prenosimo u cijelosti:

„Svega par dana nakon ‘prosvjed’ oporbe na Trgu sv. Marka glavnostrujaški mediji se stubokom lome od muke da ‘prosvjed’ učine što brojnijim i uspješnijim. Pri tome neki od njih glorificiraju političku ‘žrtvu’ Peđe Grbina koji, eto, po drugi puta prosi Možemo! i opet dobio ‘košaricu’. A sve to pod parolom kako  je svima dosta korumpiranog HDZ-a i lopovske države.

Pri tome SDP  prešućuje sve svoje skandale dok je bio na vlasti, a Možemo! se ponaša kao da je Zagreb najčišći i najuređeniji grad u Europi.

Kao netko tko pokušava biti objektivan spram dnevne politike i znam nerijetko javno kritizirati kako premijera Plenkovića, tako i predsjednika Milanovića, mogu reći svoje mišljenje:

Hrvatska zaslužuje i treba bolju vlast, ali to nikako neće i ne smije biti ova bulumenta sa proteklog prosvjeda.

Evo samo jednog argumenta: zašto u vrijeme kada se u cijeloj Europi budi patriotizam, organizatori ‘prosvjeda’ u svim svojim tisućama koliko ih je bilo, na isti ne donesu skoro niti jednu hrvatsku zastavu !!!!! Tako im je na ‘prosvjedu’ glavni hrvatski grb bio onaj s omraženim bijelim poljem na krovu crkve ispred kojeg su cupkali, drečali i motali duvan.

Dan kasnije u Hrvatsku se vraćaju prvaci svijeta u vaterpolu, a ‘prosvjednici’ koji čine aktualnu gradsku vlast im ne organiziraju doček.

Pogodite zašto?

Ne zato jer su umorni od jučerašnjeg derneka, već zato što bi na taj doček došla puno veća masa ljudi na puno veći trg, noseći mnoštvo hrvatskih zastava, a možda bi netko sa bine zapjevao i „Lijepa li si“.

Nakon toga bi neostvareni pravnik i prodavačica petardi pali u drugi plan i ne bi mogli već po drugi dan zaredom prodavati svoje bajke o premijerskim funkcijama i točkastoj vlasti.

Ono što duboka država koja uistinu stoji iza subotnjeg ‘prosvjeda’ dobro zna i na sve načine pokušava spriječiti, jest da u Hrvatskoj također vrlo brzi dolazi vrijeme patriota i domoljuba, a u što se može uvjeriti svatko onaj tko samo čita komentare glavnostrujaških tekstova koji ovih dana slave ‘prosvjed’.

Unatoč organiziranim leftardskim trolovima u svim tim komentarima velika većina  građana shvaća o čemu se ovdje uistinu radi – skupu anacionalnih fejkera koji žele oživiti najcrnji državni komunizam koji su ratom izgubili, a sve to pod patronatom globalističke internacionale.

U svemu tome naše su zlatne barakude ispale kolateralne žrtve političke kombinatorike i medijskog manipuliranja javnim mnijenjem, zašto sve one sa subotnje bine Može! biti sram“.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...