Petak, 26. travnja 2024.

Pomozi nam spasiti hrvatsku kulturu!

Sa samo nekoliko klikova možeš učiniti veliku stvar za hrvatsku kulturu!

Ovaj je neukusni plakat koji promovira bludne radnje dočekao Zagrepčane u javnom prijevozu i na javnim površinama. Pridruži nam se i podigni svoj glas protiv frljićizacije hrvatske kulture i prostačkih poruka u javnom prostoru!

Ne smijemo dopustiti da Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu kao kulturna ustanova velike tradicije i nacionalnog značaja potpadne pod utjecaj umjetničkih aktivista i kulturnih revolucionara. Ova je marketinška kampanja krajnje neukusna i uvredljiva za većinu poreznih obveznika od čijeg se novca HNK financira.

Udruga Vigilare zatražila je hitno uklanjanje ovih plakata u svom prosvjednom pismu Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, Ministarstvu kulture i Gradskom uredu za kulturu.

A što ti možeš napraviti?

Pošalji poruku e-pošte sadržaja:

„Nova marketinška kampanja Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu neukusna je, prostačka i neprimjerena za kulturnu ustanovu velike tradicije i ugleda. Mene kao poreznog obveznika ona vrijeđa i tražim da ju povučete te ubuduće moj novac koristite na način koji ne vrijeđa većinu hrvatskih građana odgojenih u tradicionalnom katoličkom duhu.“

na sljedeće adrese e-pošte:

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Reci jasno i glasno NE frljićizaciji hrvatske kulture i nemoralu, neukusu i jeftinom senzacionalizmu u javnom prostoru!

Podrži Vigilare! Doniraj!

Vigilare
Grahorova 4
10000 Zagreb
Hrvatska / Croatia

Podatci za uplatu
IBAN: HR9423600001102251776
SWIFT: ZABA HR 2X

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...