Subota, 20. travnja 2024.

Jutarnji “zna” od čega je umrla Elizabeta II?!

Čudo su ti mas-mediji. Inače, ovo “mas” dolazi od riječi masovno, a ne masonski, kako je inače uvriježeno mišljenje u narodu.

Uglavnom, mas-medij, Jutarnji, donosi valjda novi vrhunac istraživačkog novinarstva pod naslovom: Kraljica umrla od slomljena srca? ‘Da, taj fenomen postoji. Philip joj je očajnički nedostajao‘

Screenshot Jutarnji.hr

S obzirom da smo već naučeni kroz prethodne godine kako u Jutarnjem rade isključivo i jedino “stručnjaci” iz medicine, nema razloga sumnjati u tako nešto, pogotovo ako se Jutarnji poziva na još jedan mas-medij, Daily Mail.

I kako to uvijek bude, Jutarnji donosi mišljenje “stručnjaka” i kaže: “Liječnici vjeruju da je smrt princa Philipa prije 18 mjeseci možda izazvala smrt kraljice Elizabete II. u 97. godini.”

Ljudi, što se događa? Je li moguće da ovo netko ozbiljan može napisati, a kamoli objaviti???

Taj neki princ koji joj je bio muž je umro u dobi od 100 godina! I sad ona 18 mjeseci nakon toga umire u dobi od 97 godina – od tuge?! Što ovi u Jutarnjem misle da joj muž nije umro da bi pokojna kraljivca živjela 930 godina koliko je živio Adam?

Da bi bio vjerodostojan, Jutarnji citira Daliy Mail pa kaže: “Portret Njezinog Veličanstva kako sama oplakuje svog supruga u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Windsor 17. travnja 2021. postao je snažan simbol onoga što je izazvala pandemija covida-19.”

Je li vidite kako ovi mas mediji ne odustaju od kovida? Pa, srce ti puca kad tako nešto pročitaš, em je umrla od tuge, em je bila “simbol onoga što je izazvala pandemija covida-19”

Na žalost, mi znamo mnoge druge žene koje su nosile svoju tugu dugo nakon gubitka svojih muževa, a ne samo 18 mjeseci.

Recimo, naše bake su nosile teret života i tuge što su Britanci isporučili naše djedove krvoločnim partizanima na Bleiburgu. Ili, znamo mnoge udovice čiji su muževi stradali u Domovinskom obrambenom ratu i samo one znaju kako im je bilo i kako im je bez njihovih muževa. Naravno, ne vidimo da Jutarnji pokazuje takav interes za tugom naših hrvatskih žena jer bitna je tamo neka baba koja je umrla u dobi od 97 godina?! I to, pazite sad, koja nije umrla od neke bolesti, od nekih zdravstvenih problema, ili u krajnjem slučaju od obične starosti vulgaris – nego od tuge?!

Možda se netko nađe pogođen pa kaže kako nije u redu ovako pisati i kako treba o pokojnicima pričati sve najbolje. Sve u redu, i naši pokojnici koje je komunistička bagra pobila na Križnom putu, a koje su kraljičini podanici isporučili krvoločnim partizanima onda također zaslužuju da o njima pričate sve najbolje, zar ne?

E, ali što je “dopušteno Jupiteru nije dopušteno volu”, je li tako?

Da Vigilare objavi da je neka svetica umrla u dobi od 97 godina zbog tuge što ovakvi imaju prostora trovati narod, odmah bi se javio Faktograf i rekao: “To nije točno! Navodna svetica nije umrla od tuge nego od starosti.”

No Faktograf će ovu glupost, vrlo vjerojatno prešutiti kao uostalom i mnoge druge strahote kojima se truje narod jer – vrana vrani oči ne vadi.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...