Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Složna braća grubo oklevetala Tonyja Cetinskog

Poznato vam je već da “naši” mediji prate što pišu i objavljuju srpski mediji te bez provjere prosljeđuju hrvatskoj javnosti “istine” koje su čuli “tamo daleko”.

Tako je jučer 24 sata objavio članak pod naslovom: “Tony Cetinski razočarao fanove u Crnoj Gori: Neću vam otpjevati svoja tri skupa hita, niste platili” pozivajući se na članak koji je objavio srpski Informer.

Zastanimo na trenutak da kratko objasnimo što je ili tko je Informer. Ako znate neku babu tračaru u svom susjedstvu koja širi neprovjerene laži, ili neku ženturaču koja čuje nešto, a onda to jadna zbog svojih intelektualnih ograničenja skroz izokrene – e to vam je Informer.

Screenshot članka na kojeg se poziva 24 sata

Nemojte se smijati, i mi u Hrvatskoj imamo verziju Informera, samo se u Hrvatskoj ta baba tračara zove 24 sata.

Tako je naša domaća baba tračara bez ikakve provjere prenijela svojim čitateljima ono što je čula od svoje kolegice iz Srbije.

“Budući da je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpjevati moja tri skupa hita.”, piše 24 sata da je navodno Tony Cetinski rekao na svom koncertu u Baru te da se nakon toga nije vratio na “pozornicu”.

Screenshot članka kojim 24 sata grubo kleveće Tonija Cetinskog

Nakon toga, 24 sata iskače iz svog pravila da im naslov bude dulji od članka te ipak navode kako je publika ostala jako nezadovoljna?!

Uglavnom, kako mi to vidimo, jedini smisao ovog članka kojim je 24 sata “počastio” svoje “pametne” čitatelje je da se našteti Toniju Cetinskom.

No kako to bude, uskoro je istina izašla na vidjelo te se sam Tony Cetinski oglasio o tom pitanju i demantirao klevete “složne braće” na svom Facebook profilu:

“MEDIJSKE IGRE I MANIPULACIJE
(Oprosti im Bože jer ne znaju što čine)
Tony Cetinski:
SADA IDU NAJSKUPLJE PJESME, A POSTO KONCERT PLACA TURISTIČKA ZAJEDNICA ZA VAS JE BESPLATNO !!!!!
Dakle, to je izvorno ono sto je receno !!!
Oni napišu:
Ne ću vam otpjevati najskuplje pjesme jer niste platili ulaz nego vas koncertom časti grad Bar i Turistička zajednica grada.
I naravno ostali kao ovce samo kopiraju i rokaju po Toniju bez milosti.
Jadni.
Pa sada vidite kako se izvrću rečenice da bi se oblatilo nekoga i prikazalo kao bahatog i tko zna kakvog još.
Oprosti im Bože jer ne znaju što čine”

Evo još jednom, Tony Cetinski je prema njegovim riječima rekao: “Sada idu najskuplje pjesme, a pošto koncert plaća Turistička zajednica za vas je besplatno!” i očito je to trebala bili šala. No da bi netko shvatio šalu, ipak je potrebna određena doza inteligencije koju, u ovom slučaju, niti Informer niti 24 sata ne pokazuju.

Kao dokaz da “srpski” i “hrvatski” mediji lažu, priložio je i screenshot glavnog organizatora koncerta te screenshot tehničara u kojem oni potvrđuju da Tony Cetinski nije rekao to za što ga se optužuje kao i to da se nakon što je pjevao sat i pol, želio vratiti na binu, ali zbog tehničkih problema to nije bilo moguće izvesti.

Screenshot u kojem glavni organizator koncerta potvrđuje da Tony Cetinski govori istinu, a koji je Tony Cetinski objavio na svom Facebook profilu
Screenshot u kojem tehničar na koncertu potvrđuje da Tony Cetinski govori istinu, a koji je Tony Cetinski objavio na svom Facebook profilu

Možda će se neki naš čitatelj upitati zašto se bavimo ovom temom jer postoje važnije stvari, ali dužnost katolika je razotkrivati zla djela tame, a u ovom slučaju se radi o kleveti prema jednom ljudskom biću.

Trebamo li napominjati da je kleveta teški grijeh te kako katolik ni u kojem slučaju ne bi smio sudjelovati u nečemu tako strašnom?

Da su “složna braća” Informer i 24 sata htjeli biti objektivni, onda bi valjda pitali, ili samog Tonija ili makar od nekoga od organizatora koncerta što je istina, ali onda to više ne bi bili oni – obične babe tračare.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...