Četvrtak, 25. travnja 2024.

Peticija Plenkoviću zbog HRT-ove indoktrinacije

 

POTPIŠI PETICIJU PREMIJERU PLENKOVIĆU

1 Step 1

Poštovani g. Plenkoviću,
 
kao roditelj ili/i zabrinuti pojedinac šokiran sam i ljut i pitam se tko je dao pravo glavnoj urednici na HTV-u Raheli Štefanović i urednici HTV 3 Vlatki Kolarović da na javnoj televiziji maltretiraju maloljetnu djecu s ideološkim indoktrinacijama, kao što je napravljeno s emitiranjem crtane serije „Drske djevojke” na HTV 3?


Kako takve urednice smiju nametati svoje osobne ideološke stavove na javnoj televiziji, i ono što je najgore i najpodmuklije, prema djeci. Tko su one da promiču psihičku bolest zvanu transrodnost, kao nešto najnormalnije i poželjno, kao i sustavno uništavanje, dekonstrukciju i degradaciju obitelji, promicanje lgbtiq+ kao životnog stila i  "rješavanje problema“, tj. nerođenog djeteta preko pobačaja – i to sve za malodobnu djecu na javnoj televiziji! 


Serija predstavlja propagandni uradak koji promiče perverznu i opasnu rodnu ideologiju. I ono najgore je što se to radi s našim poreznim novcem. Kada kažem "našim", to znači da je to novac velike većine u Hrvatskoj koja je katolika i/ili ima tradicionalne vrjednote. 


Kao glasač na izborima, pomno ću pratiti ovaj slučaj i kako će te Vi, g. Plenkoviću, reagirati. 

Očekujem da se spomenute urednice javno ispričaju i da se odmah obustavi daljnje prikazivanje serije „Drske djevojke".

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Ovu internetsku peticiju do sada je potpisalo 2046 osoba.

„Drske djevojke i Plenković”

Premijer Andrej Plenković je liberal. Koliko god glumio „demokršćanstvo“, on duboko vjeruje u progresivnu „woke“ religiju i smatra je poželjnom.

Zorni primjeri toga su: promicanje i nasilno uvođenje kontroverzne Istanbulske konvencije, nepružanje zakonske zaštite nerođenoj djeci, a sada preko svoje „javne“ televizije otvoreno indoktrinira hrvatsku djecu.

Crtana serija „Drske djevojke“ (HTV 3) otvoreno i grubo promiče promjenu spola (transrodnost), lgbtiq+ propagandu, ismijava i dekonstruira obitelj i obiteljske vrjednote te promiče tragičan čin zvan abortus.

Detaljno o seriji možete pročitati ovdje.

Napomena: ovaj crtani film namijenjen je (maloj) djeci. Tako ih prvo ‘kuhaju’ preko TV- a, a sljedeći će korak biti poremećeni transvestiti („drag queen“) koji će djeci čitati priče po vrtićima, kao što je to već praksa u nekim zemljama.

HTV je javna, tj. državna televizija koju kontrolira vladajuća stranka.

Od predsjednika hrvatske Vlade Andreja Plenkovića tražimo da zaustavi ovu seriju i da se jasno očituje o ovim woke napadima na Hrvate preko ovog masovnog državnog medija.

Kako? Tražimo da na kreativan politički način da do znanja da se od glavne urednice HTV-a Rahele Štefanović, kao i urednice HTV 3 Vlatke Kolarović, očekuje javna isprika i trenutna obustava emitiranja te neprikladne serije.

Premijer Plenković ima jasan izbor: ili podržavati „Drske djevojke“ ili obične hrvatske tradicionalne obiteljske ljude. Ova je odluka isključivo na premijeru.

Vigilare, Janka Grahora 4, 10000 Zagreb obrađivat će Vaše osobne podatke u svrhu provođenja ove akcije, kao i drugih statutarnih aktivnosti. Davanje podataka je dobrovoljno. Imate pravo na pristup i ispravak svojih podataka. Ako ne želite da Vigilare obrađuje Vaše osobne podatke u svrhu provođenja statutarnih aktivnosti, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem na adresu: [email protected]

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...