Petak, 26. travnja 2024.

GLOBALISTIČKE PERVERZIJE BEZ GRANICA Muškarac koji se proglasio ženom i natječe se u plivanju nominiran za ‘ženu godine’

Napredak, koji diljem Zapada širi grane na sve stranice, očituje se i u tome što se muškarci koji se proglase ženama mogu zajedno sa stvarnim ženama natjecati u različitim športovima. Imamo tako i primjere da bivši muškarci ulaze u ženske borilačke športove.

Ove smo godine doznali da je dr. Rachel Levine (ranije Richard Levine), transrodni pomoćnik tajnice za zdravstvo i ljudske usluge savezne države Pennsylvanije, proglašen jednom od „Žena godine“ u izboru USA Today.

Transrodna „žena godine“ osobni je izbor Joe Bidena jednako kao i Sam Brinton, dužnosnik američke vlade koji se izjašnjava kao rodno fluidna osoba i traži da mu se obraćaju s „oni“ (they i them u engleskom jeziku).

Nakon tolikih desetljeća feminističke borbe za ženska prava dobili smo što? To da se muškarce proglašava ženama godine. Znači li to da su muškarci bolji od žena u bivanju ženom? Znači li to da su muškarci bolje „žene“ od žena?

Za poremećene globalističke umove očito je tako.

U skladu s time, ovih je danas Lia Thomas, muškarac koji se predstavlja kao žena, koji je dominirao NCAA ženskom plivačkom i ronilačkom sezonom 2021.-2022. (u muškoj kategoriji njegovi su rezultati bili srednja žalost), nominiran od strane Sveučilišta u Pennsylvaniji za nagradu NCAA-e za ženu godine.

Globalističkim perverzijama protivnima zdravom razumu čini se da nema kraja.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...