Petak, 29. ožujka 2024.

Pfizer sponzorira sotonistički Grammy

Pjevački par Sam Smith, odjeven u rogatog vraga i okružen ženama koje izvode razvratni ples, i Kim Petras, u kavezu s ostalim plesačima/icama, oboje notorni transseksualci, osvojili su nagradu Grammy (svojevrsnu američku Euroviziju) za najbolji pop duo, točnije zbog njihove pjesme Unholy (hrv. grešno, ali može se prevesti i kao bezbožno) sa sotonističkom porukom.

Ovdje možete pogledati video u kojem Kim Petras nakon osvajanja Grammyja zahvaljuje Madonni za “uspjeh” koji je ostvario. Već ranije smo pisali o bogohulnim slikama koje je Madonna napravila za talijanski časopis Vanity Fair Italia, a transrodni učenik Kim Petras slijedi blasfemično ponašanje svoje “učiteljice”.

U pjesmi Unholy, bez stvarne umjetničke vrijednosti, poziva se na preljub koji je opisan nerazumljivim riječima, dok dio stihova metaforički upućuje na seksualni odgoj maloljetnika. Treba napomenuti da su transrodni pjevači za vrijeme izvođenja pjesme na Grammyju pokazali da nemaju vokalnih mogućnosti.

Među brojnim financijskim podupirateljima Grammyja nalazimo i na ime farmaceutske tvrtke Pfizer, koja je poznata po tome da je morala platiti najveću odštetu zbog iznošenja neistina o proizvodima kupcima (o čemu više možete pročitati ovdje). Nagradu, tj. trofej, ovom pjevačkom paru je uručila Jill Biden, supruga predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

Biskup Tylera, mons. Joseph Strickland, ovako je komentirao nastup pjevačkog dua i njihove osvajanje nagrade Grammy na Twitteru: „Svi glazbeni umjetnici u zemlji trebali bi osuditi ovaj zločin. Ali umjesto toga, postoji simfonija tišine. Izopačenost u našoj naciji doseže devastirajuće razine. Moramo moliti za Božje milosrđe“.

 

Ovdje možete pogledati Tweet.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...