Petak, 19. travnja 2024.

Sotonisti žele oskvrnuti svetkovinu Uskrsa u Kutini

Ovih dana sotonisti intenzivno pokušavaju zauzeti javni prostor stvarajući novi oblik kulturne hegemonije. Sjetimo se samo nedavnih pobjednika (transrodnih pjevača Sam Smith i Kim Petras) na Grammyju s pjesmom Unholy. Ono što se događa u SAD-u dolazi i u Europu, a Hrvatska nije izuzetak. Prvi oblik stvaranja sotonističke kulturne hegemonije je organiziranje sotonističkih koncerata u manjim gradovima pa većim i potom slijedi preuzimanje kulturne scene.

Sljedeći mjesec na Veliku subotu u Kutini treba se održati Heretic feast. Samo ime govori o kakvom je festivalu riječ – ovo nije samo fešta heretika, nego sotonista. Za ovaj sotonistički događaj ne bi znala šira javnost da neke katoličke udruge nisu reagirale na održavanje ovog festivala smrti.

Stoga uputite prosvjedni dopis gradonačelniku Kutine Zlatku babiću (HDZ) sa zahtjevom da u potpunosti zabrani održavanje ovog sotonističkog rituala pod krinkom glazbenog događaja (a ne samo promjenu dana održavanja), financiranog javnim novcem ! Pišite na: [email protected] i [email protected]

Grijeh, smrt i Sotona su ono što će se slaviti na ovom “glazbenom“ festivalu. To potvrđuju opisi bendova koji trebaju nastupiti u kutinskom klubu Barak. Primjerice, varaždinski bend Häxänking (Black/Death/Thrash Metal) „pod barjakom rogatoga Monarha“ želi „kvarenjem zemaljskih duša poganim spjevima svježe iskovanim ispod 666 čekića“. Drugi band, Frozen Forest (Black Metal), poznat je po „svojim nepredvidivim nastupima u kojima koristi razne rekvizite poput krvi, kostiju i svijeća“. Čiju krv i kosti koriste? Ovdje bi MUP mogao imati posla. Treći band iz Splita, Cidium (Black/Death Metal), je „nemilosrdno usmjeren drobljenju abrahamovskih dogmi – svirepa crna smrt“. Sotonisti kao globalisti ne poznaju granice, pa će nastupiti i bendovi iz Srbije i Slovenije.

Za datum glazbene crne mise u Kutini sotonisti su odabrali dan kada iščekujemo Kristovo uskrsnuće. Najsvetiji dan za sve kršćane. Zašto HDZ-ov gradonačelnik ne reagira? Zašto gradske vlasti dopuštaju održavanje ovakve glazbene manifestacije? Zar nije Plenković više puta rekao da je HDZ “demokršćanska stranka”? Izgleda da se trebamo bojati HDZ-ovaca i kad darove nose.

Ono što je svakako dobro odluka je kutinskog župnika, preč. Vladimira Hrena, da će jedna od nakana na križnim putevima ove korizme biti ta da se koncert ne održi. Potrebno je da se molimo protiv ovakvih sotonističkih manifestacija koje žele uništiti našu religiju i državu.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...