Četvrtak, 25. travnja 2024.

OVAKO NEŠTO NIKADA NISTE VIDJELI: Pogledajte što nizozemska TV radi djeci

Nizozemska TV emisija „Gewoon Bloot” („Jednostavno goli“) podigla je razinu indoktrinacije djece. Voditelj Edson de Graca više ne dovodi drag queense maloljetnim osobama (u dobi od deset do dvanaest godina) nego ih maliciozno izlaže golim transrodnim osobama. Voditelj je tražio da djeca golim transrodnim osobama postavljaju pitanja!

OPREZ! TWEET JE OSJETLJIVOG SADRŽAJA!

Petero odraslih izašlo je ispred djece i skinulo se. Jedna od njih bila je mlada žena s ožiljcima na prsima – kirurški je odstranila grudi. Objasnila je djeci da se osjeća kao muškarac rekavši sljedeće: „Također, možete biti transrodna osoba i ne podvrgnuti se nikakvim operacijama“. Drugi, u boksericama, rekao je djeci: „Kao što vidite, ima nešto u mojim gaćama… Ne osjećam se ugodno s tim dijelom tijela. Stoga nosim svoje donje rublje…“.

Voditelj TV emisije je nastavio, pitajući mladića koji tvrdi da je žena: „Što je vaginoplastika?“ Muškarac je odgovorio: „Da kirurški promijenite muški spolni organ u ženski spolni organ“. To je, naravno, nemoguće, ali predstavnici rodne ideologije tvrde da je moguće.

Djecu su zatim ispitivali da vide kako reagiraju. Jedna mala plavokosa djevojčica je odgovorila: „Prvo pomisliš, ha? Ali kasnije shvatiš da je to zapravo prilično normalno”. Mali dječak je slijedio njezin primjer rekavši: „To je zapravo normalno“.

Voditelj TV emisije se ubacio tijekom ispitivanja rekavši: „Pa ne postoje samo muškarac i žena! Postoji cijeli spektar rodova osim muškog i ženskog”.

Zatim je jedna mlada žena – ona koja je uklonila grudi – upitala jednu djevojčicu: „Znaš li što znači riječ euforično?“. Djevojčica je odmahnula glavom, pocrvenjevši, a žena, koja tvrdi da je muškarac, rekla je: „Euforičan znači sretan. Stvarno sretan. Probudila sam se i znala da nemam grudi. To je izgledalo onako kako sam oduvijek željela da izgleda. Napokon se poklopilo s načinom na koji se osjećam iznutra i to me učinilo ekstatičnom”.

Djevojčica je zatim upitala: „Dakle, osjećaš kao da letiš?“. „Da“, odgovorila je žena. „Jednostavno osjećaš silnu sreću“, ubacio se voditelj. „I ja to želim“, rekla je djevojčica.

Misija izvršena. U ime promicanja transrodnog pokreta – i transrodnih medicinskih operacija – djeca gostuju u TV emisijama, stavljaju pred njih gole odrasle osobe i govore im se da ih čeka “euforija“ ako osakate grudi i genitalije. Djeca razrogačenih očiju, na poticaj odraslih, potvrđuju da je to “normalno“ – i da “i oni to žele“.

Ne bih se čudio da nakon „Drskih djevojaka” nešto slično vidimo na HRT-u ili nekoj drugoj televiziji. Društvo polako ide prema nizozemskom scenariju samo toga nismo svjesni.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...