Subota, 27. travnja 2024.

Dok drsko nameće homo-propagandu, HRT ne želi reprizirati kultnu domaću seriju

Poznati hrvatski glumac Alin Kavur nedavno se u jednoj objavi osvrnuo na homo-propagandu na HRT-u rekavši kako „HRT za reprize „Smogovaca“ nema novca i sluha, ali za LGBTIQ+ propagandu, kao i rodnu ideologiju, ima“. Ovo je objavio dok u Hrvatskoj traje pokušaj da se zaustavi prikazivanje crtane serije „Drske djevojke“.

Iz tvrdnje poznatog hrvatskog glumca može se zaključiti kako HRT ne želi reprizirati popularnu seriju „Smogovce“, jer bi glumcima morali platiti neke mizerne svote. Ipak, spremni su plaćati serije krajnje upitne kvalitete, koje uz to promiču LGBTIQ+ sadržaj, novcem poreznih obveznika!

Alin Kavur u nastavku svoje objave, osvrćući se na LGBTIQ+ ideologiju, kaže sljedeće: „HRT, koja se financira sredstvima poreznih obveznika i obaveznom pretplatom, “počastila” je svoje gledatelje epizodom francuske feminističke animirane serije “Drske djevojke”, o muškarcu koji je “promijenio“ spol”. Da, kao što smo već izvijestili, to se prikazalo više puta u jednom danu na HRT-u!

Uz to je, kako Alin Kavur kaže u objavi: „Na Dan očeva HRT je emitirao epizodu o militantnoj francuskoj feministici Thérèse Clerc. Ona je obavljala u svom stanu pobačaje, a poslije je osnovala starački dom samo za žene nazvan prema Babi Jagi, liku iz slavenskih legendi koji jede djecu“.

Zar je francuska feministica Thérèse Clerc netko tko zaslužuje medijski prostor?

Očigledno na HRT-u misle kako je premijer Plenković frankofil, pa je potrebno ponuditi što više sadržaja na francuskom jeziku, ali to ne znači da trebaju stavljati protu kulturne sadržaje. Postoji mnoštvo francuskih filmova i serija koje bi se mogle prikazati, a sadržajno su bitno drugačiji od serije „Drske djevojke“.

U zaključku svoje objave Alin Kavur, koji je idejni pokretač Hetero parade ponosa, kaže kako je „zgrožen ovom propagandom koju podržava javna televizija HRT-a“. Poručuje kako je potrebno reći odlučno NE, jer se rodna ideologija nameće hrvatskoj mladosti.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...