Srijeda, 01. svibnja 2024.

Sablazan u Španskom: Obrt za čuvanje djece vode dvije lezbijke

Mnogi vrtići i obrti za čuvanje djece postali su posljednjih godina problematična mjesta za odgoj djece, jer odgojiteljice u brojnim vrtićima djecu od najranijih godina života izlažu nepoćudnim ideologijama i načinima razmišljanja koji vode protuživotnim praksama.

Tako je nedavno jedan čitatelj našeg portala bio neugodno iznenađen prilikom traženja prikladnog mjesta za upis svog predškolskog djeteta. U zagrebačkom gradskom naselju Špansko naišao je na obrt za čuvanje djece u kojem odgojiteljica otvoreno govori zainteresiranim roditeljima da ima partnericu i da ‘njihova’ kćer pohađa dnevni program kao i druga djeca; ‘njihova’ kćer jedno je od 64 djece koje živi u ‘zajednicama’ istospolnih parova.

Trenutno se, prema tvrdnji našeg izvora, desetak djece formira u tom prostoru – stan je odgojiteljica djelomično prenamijenila u prostor za čuvanje djece.

Riječ je o obrtu za čuvanje djece „Korak po korak“, koji se nalazi u ulici Miroslava Milića 1. Obrt je u srpnju 2023. godine otvorila Ana-Marija Tošić i trenutno ima jednog zaposlenika. Na mrežnoj stranici grada Zagreba nismo pronašli da je ovaj obrt sufinanciran sredstvima poreznih obveznika, ali u budućnosti, s obzirom na ideološke postavke Tomaševića i suradnika, to je vrlo lako moguće.

Pitanje koje možemo postaviti je sljedeće: Jesu li djeca u tom obrtu za dadiljanje izložena LGBT+ ideologiji?

*Portal Vigilare.info je vezano uz ovaj članak objavio priopćenje koje možete pročitati ovdje.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...